Saturday, August 22, 2009

Sekadar yang ada...

Ni antara baju yang mummy sempat rembat. Semuanya ikut sempat aje. Ada tu tak test langsung kat badan Dina. Mummy kaut je bila tengok cantik kat mata mummy, tapi tak tahulah kat mata orang lainkan.

Susah nak shopping banyak-banyak terutama dalam keadaan Dina yang suka meragam. Bila nampak cantik je janganlah toleh ke belakang, capai aje terus bayar. Kalau mummy lengah-lengah pilih memang takkan dapat apa.







Dalam bakul tu semua baju Dina. Mummy siap cuci then simpan elok-elok untuk pakai time raya nanti. Raya ni no more shopping for Dina yerr... Dress pula just sehelai je yang terembat, yang lain sempat tengok dan geram dari jauh je. Susah nak pilih sebab time nak memilih time tula Dina berangin. Yang ni pun main capai je, ukur pun ala kadar kat badan dia.

Time pegang dress tu dia bukan tengah mengira tau... tapi tengah adjust tangan buat peace. Lambat sangat nak siap peacenyer daddy snap je. :p hehehe...



Nie? hahaha... saja nk tunjuk baju tidur mummy.
Tu je yang di beli. Percaya tak? Up to you... :p



2 comments:

[-suziey-] said...

wei bkn ke dina dh beso..senang la nk jln2..dia meragam camne? kalu aQeel ye la..berlari sana sini mmg xleh nk soppiong..
insyaAllah next yr aku plak terjah bandung..nk gk sopping..org dok sibuk ckp heaven kan..nk tgk la sket..ekek:D

CaMaRPuTiH said...

suziey:

auntie.. saya memang dah besau tapi saya ni manja berguni2 byknyer tu yang saya suka suruh mummy dan daddy dukung saya tiap masa. saya penat nak jalan! :p

~suzie... ko nmpk je beso weh anak aku tu tapi dia punyer ragam memang satu pesen... xde saper leh ikut.