Wednesday, August 05, 2009

Ada beza? Perasan tak????










Perasan tak apa yang mummy Dina nak tunjukkan ni?

Ish.. xkan xde beza?

Ala.. tu ha.. baru jek kerat rambut dia kasi pendek sampai xleh ikat.

Sebab? Emm... kulit kat leher dia sensitif

Every time berpeluh sure naik ruam. Pastu dia garu dah jadi merah menyala

Ingat nak kasi pendekkan lagila...

Kedai salun hari tu budak baru tuh tak reti

Nak kasi potong bulat sebenarnya terus jadi straight biasa je

Lagipun nak avoid dia dari terus hisap rambut

Ada anak sesaper yang suka hisap rambut tak?

Anak mummy dan daddy ni banyak aktiviti pelik-pelik sket... :)




2 comments:

zura@iwan said...

salam...aaa nmpk beza dier...kerat rmbut dia syg ye...kekeke

CaMaRPuTiH said...

zura:

aku mmg smpn niat nk bela pjg rambut dia tp tula... asyik ruam jek kat leher sian lak. pastu asyik dok gigit rambut. geram lak. aih..potong jekla...beso sok aku bela blk.