Thursday, August 06, 2009


Perhati betul2 gambo kat atas tuh... apa ada dalam sink?



V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V





Erk... seksi!!!

Ini budak dia dok bantai main toys dalam bilik air...
Tengok tu dia sengeh.. bukan main la happy bila tiap kali
mummy cakap "ok Dina main toys dalam toilet"
Sementara mummy dok lipat selimut ker kemas katil ker...
Kalo idak kang jenuh gak dengo dia dok cakap
"jup mummy nak isi air... jup mummy belum habis"
Berapa banyak 'jup' daaaa sampai leh jirus air ke kepala dia tu...
Sabo jekla..




Tengok apa dia buat...
Nampak tak manik2 jatuh tu... ha tu air dari shower
Kene pasang slow2 jek sebab dia sibuk nak isi air dalam toys tu
Pastu bila bil sampai... senyum2 jekla kat daddy yer...



Haaa... port untuk toys adalah di atas toilet bowl
Dia reti dah... masuk jek terus tutup bowl tu
Nanti dah abis main buang sumer air..
then toys tu sumer campak dalam sink plak untuk proses pengeringan...


4 comments:

zura@iwan said...

hahaha....bleh dier main msk2 kt dlm toilet...kekeke...

CaMaRPuTiH said...

zura:

tu la pasal.. bkn masak kat dapur tp kat toilet... asal bolehhhh...

MaMa aYiN_FaSHa said...

hahhha...sama sejibik cam ayin..siap susun toys dia atas potty heheheh...
leh lak tu main masak2 dlm toilet..wakakak..kelakor la deme ni3...

CaMaRPuTiH said...

Mama ayin_fasha:

tu la pasal.. jgn kata toys masak2.. toys doktor2 dia pun diangkut sumer. jgn sok dia minta bawa organ dalam toilet udahh...haru seh!