Monday, May 11, 2009

Tragedi Jumaat

Entah di mana silapnya... di sepertiga malam Jumaat tetiba daddy bangun terkejut dan dan tuh terjun katil bila dengar bunyi 'gedebuk'. Punyala dahsat tindakan reflect daddy even tgh dalam nyenyak tido. Tu namanya panggilan dari Allah sebab ada musibah berlaku.

Tak sangka lak dalam seluas2 tilam yang ada ble plak anak dara mummy tuh tergolek jatuh katil. Mummy time tuh lama dah belayar, terjaga pun sebab tersedar daddy terjun katil. Anak dara tuh plak xdela nangis sangat pun sebab tengah mamai tapi bila mummy and daddy jadi terperanjat dia pun bantai la melalak dalam keadaan unconscious.

Sekali tuh tengok benjol dah kat dahi siap ada 2 line merah melekat. Sah-sahla terhantuk kat tiles yg x rata tuh. Nasib pagi tuh mummy x keje so that leh la tuam2kan sket kat dahi dier tuh. Cian anak mummy and daddy. Tula... daddy dah pesan tidur tengah2, kat hujung katil tuh gak nk pi lepak. Bukan tengah xle nmpk TV pun... ha xpasal2 dah jatuh katil kali ke-3.













1 comment:

[-suziey-] said...

ih ih ih..cmm dalam jek..pedih x?? aku rs elok ko buat palang mcm baby cot..hehe