Monday, March 23, 2009

Makan + Main

Ahad kami ke Giant mencari makanan untuk lunch sementara mummy mencari satu barang. Bila sampai Giant daddy ajak makan di food court sekali tuh alamak ada playground betul2 kat tengah food court tuh. Mula2 daddy cakap xpe.. ok..mummy and Dina follow jek tapi bila mummy and dadddy tengok Dina semakin kepanasan melihat playground tuh mummy and daddy tukar tempat ke Chicken Rice shop menghala ke luar skit. Kasi anak dara nan seorang tu tenang sambil makan.

Jom lihat aksi-aksi ganas Dina makan + main!


Daddy belikan Garfield sebagai habuan tuk Dina kasi dia terlupa pasal nak ke playground tuh. Konon2nyerla...


Bukan main erat lagi ek peluk Garfield tuh...


Bukan main lagi dia menyudu nasi. Eksen jek lebih tu....


Penuh ayam di suapnya dalam mulut. Macam nak meletus kuar.


See... pakai tangan plak. Memang begitulah tabiatnya.

Lepas makan jek mummy and daddy usung la Dina balik tapi kami silap sebab anak dara mummy and daddy yang bijak ni tak pernah lupa untuk melepaskan hajatnya nan satu itu. Kami menghala ke kiri jalan untuk keluar tapi dia tarik tangan kami ke kanan.. see... menunjukkan yang betapala ingatannya sangat tajam!


Inilah tempat pujaan hati Dina! Playground free!




Mula2 main dengan malu2 kucing. Slide dituruninya dengan sopan santun. Lama2 begini la aksinya.


Memanjat tangga dengan style tersendiri.


Aksi ganas! Anak saper neh????


Huh... anak mummy and daddy ghupernya! Giler stunt! Penuh aksi.

3 comments:

[-suziey-] said...

1 brg je ke yg ko carik:p

CaMaRPuTiH said...

suziey;

1 jek cukupla. wakakakaka......

CaMaRPuTiH said...
This comment has been removed by the author.