Friday, January 14, 2011

Tadika Sri Cemerlang: Homework


Minggu ini ada 3 homework teacher beri untuk disiapkan. 3 hari berturut-turut pulak tu. haiyaa... bukan Dina yang stress tapi mummy yang akan stress.

Homework pertama mummy layan dengan sabar setelah habis diconteng lukisan tu pada siang hari. Mengeluh mummy tengok. Xpe..xpe malam tu mummy slow-slow ajar dengan penuh kesabaran. Sikit pun mummy x naikkan suara. X percaya????

Harus percaya sebab kami berada di rumah Uwan. hihihihi... xkan la mummy nak mengamuk tak tentu halakan. Selamat Dina.. kan Dina kan?.

Homework kedua disiapkan di rumah sendiri. Tiba-tiba pula sabar mummy hilang, x pasal-pasal kene cubit lengan. Tapi lepas kene cubit tu sekelip mata je huruf "a" yang tengah di buat tu boleh siap dengan laju. Magic x Dina ni?

Homework ketiga dilayan dengan bertingkat-tingkat kesabaran bersama reward ke care4 atas permintaan tuan blog (bukan pencerita blog yer). So.. tidakkah anakanda merasa bertuah punya mummy dan daddy yang sangat penyabar ini???? 

Please kakak... you're a good girl, good princess in our heart.Homework pertama yang telah diconteng di siang hari. Apa yang dia geramkan sangat pun entahlah...

Malamnya baru cantik sebab??


Ini aksi homework ke-3. Sabar ke mummy eh? huhuhuhu...
Buat dalam keterpaksaan. Ikut kamulah pincess janji siap. Bukan susah no. 1 je pun.
No comments: