Friday, January 21, 2011

K.O.S.O.N.G.

Pagi ni cute je anak dara kemanjaan tu ke sekolah dengan dua tocang kaler pink.

Daddy pun cakap.. cute je pagi ni dia ke sekolah usung bag sendiri sambil jalan masuk ke kelas.

Mesti teacher kasi 2 homework untuk 2 hari nanti. Tu bukan gi tadika Cina tu, kalau tadika Cina mummy tolong buatkan semua kot? hihihihihi... baru la cepat siap.  :p

1 comment:

as a.k.a axa87 said...

alhamdulillah.. tumpang gembira tengok Dina nak ke sekolah dah. Anak saya Aszra hari ni tetiba tak nak pergi sekolah pulak, padahal sepanjang minggu lepas dah ok sangat2. Tak tahu la apa yang tak kena..sama2 la kite doa anak2 kite cekal hatinya nak ke sekolah ya..