Monday, April 20, 2009

mummy.. te el ci ci la!

yer..yer.. te el ci ci yer! tula dier yg di sebut2 dek Dina. Nak ke te el ci ci katanya maka daddy angkut kami ke te el ci ci a.k.a KLCC.

Apa yang bestnyer mummy and daddy x sure tapi mmg tiap kali nampak te el ci ci Dina sure excited memberitahu yang itu adalah te el ci ci. Sejak balik dari te el ci ci, Dina dah pandai tokok tambah sket keghairahannya dengan ayat 'te el ci ci cantik'. Begitulah terujanya si anak kecil mummy ini dengan te el ci ci nyer!

Dina masih demam sewaktu mummy & daddy bawa ke te el ci ci tapi sikit pun tak meragam cuma x berapa nak senyum + gelak besau. Kurang kat situ jekla tapi tang excitednyer mmg xle nk nafikan masih 'sihat'!

Cuma mummy & daddy tak tahan nak layan bila Dina sibuk dok ajak kami masuk ke dalam te el ci ci yang ditunjuk2kannya. Camner nak masuk sayang oii... tu Twin Tower dah sah2 ler tokleh nak masuk. Kot ble masuk pun nak ke manakan?

Bila bawa masuk ke Suria KLCC tuh puas kasi tau yang tempat dia dok pusing2 ni te el ci ci la tapi tula dari dalam mana tau bentuk camnerkan? Ha.. xpe2 sok dah besau Dina sure fahamnyer ntah2 jadi cam mummy plak dok coping kat te el ci ci.

Pas daddy bawa pi makan steak, Dina masuk ke Petrosains plak. Banyak stesen yang dah tutup jadinya masuk yang wajib jek. Dapatla diskaun 10% sebab helikopter tuh dah tutup gak. Dalam te el ci ci bukannya ada tempat special tuk kids main2 so xdela nak jalan lelama. Lepas kuar dari Petrosains terus balik.



Posing ala kadar jek....



Aksi2 dalam Petrosains



Apa beza picture ni?


Jawapannya:

Picture 2 atas tuh masih cute dgn tocang 2 kan and 2 bawah tuh dah di bukaknya. Mengembang semacam jadinya rambut tuh. Itulah Dina yg tak suka langsung rambutnya diikat.



4 comments:

[-suziey-] said...

muka dina copypaste muka ko cah...:p

CaMaRPuTiH said...

anak mummykan...! hahaha... tu namanya aku bekerja keras sewaktu menghasilkan Dina. *wink wakakakaka..... :D

mummy azfar said...

tomeinyer dina.... i likeeeeee....

mummyDiNa said...

mummy azfar:


Dina jek ker??? mummy dier tomeii x??? ekekeke... thanks!