Monday, April 06, 2009

Macam-macam gaya

Budak-budak yang sebaya Dina ni memang tengah banyak ideakan, ada je yang dia nak buat. Kadang-kadang tu ble naik temparature mummy and daddy tapi layan jek la selagi tak mendatangkan kemudaratan kepada tuan punya badan dan orang-orang sekeliling.

Kali ni Dina buat aksi yang em.. nak marah pun malas. Mummy layan jek selagi mummy rasa logik dek akal tuk menerima segala aksi a.k.a gaya yang munasabah. Macam biasa, bila aksi-aksi di buat sure la akan menggunakan segala jenis barang yang ada dalam bilik toysnya itu. Dan kali ni bekas simpanan toys menjadi mangsa 'kekreatifan' Dina. Tengoklah apa yang dia buat....


See... dia dengan senang hatinya berbaring dalam box! Awak tuh dah ler panjang sayang.. x muat kaki tuh.




Time ni tengah nyanyi2.. tapi macam nak nangis pun ,ker nyanyi lagu sedih? Hehehehe... penuh perasaan gituu...




Malas nak layan mummy yang asyik dok suh posing jek.




Jeling x hengat! Cantik la tuh... (abaikan aksi mengangkangnya itu)

2 comments:

[-suziey-] said...

ingtkna aQeel je suke buat cemnggitu..dok dlm box..ade geng la..ekeek:D

CaMaRPuTiH said...

tula pasal. aQell tu kira muat lagila nk sumbat pun ni anak dara tu dh besau panjang da... nak gk berangan jd baby!