Saturday, April 25, 2009

Kemas rumah macam biasa

Memang macam biasa la aktiviti Dina kalo tak kemas umah buat apa lagikan? Nama pun budak kecik. Memandangkan dia kene main sorang2 tanpa daddy yang tgh dok syiok sorak kat stadium tgk bola tuh.

Mula2 elok jek dia main segala teddy bear yg ada dari kecik sampai ler yg besau bagak. Lepas tuh minta bukakan lampu bilik toys. Itu tandanya mahu bersiap siaga untuk menjalankan sesi tabur menabur. Seperti yang dijangkakan dia habis tabur satu ruang tamu yang besaunyer sekangkang kera tuh. Tengoklah kalau rasa x cayakan..



Selepas berpenat lelah menjalankan sesi tabut-menabur, digomolnyer mummy yang dok sibuk melayan tenet neh. Dililitnyer leher mummy sampai nak tercekik di buatnya. Ada jek ideanyer nak di buat.




Dah penat sesi menabur dan melilit, kita minum dulu... uhuhhuhu...


3 comments:

chimera said...

hallamekkkk... dia ada spek mata saloma lahhhh... kaler pink pulak tu... hahah

mel said...

ehh... dah ada anak dara ke... hmmm... baru ingat nak ngorat. terus patah semangat... ngorat anak dara dia dah lah... hahahah... berapa lama lagi, nak kena tunggu nak jadi menantu ni... hahah

mummyDiNa aka CamarPutih said...

chime:

tu baru 1 chime, nnt postkan lagi gambo lain spek design lain lak. pink kaler jugak. hehehe... pempuankan...



mel:

xnk la bermenantukan lelaki tua tuk anak aku nih. time tuh ko sure dh berjanggut kaler putih la. :D