Tuesday, February 08, 2011

Pergi School ....... HAPPY !

Alhamdullilah, sekarang ni kakak dah ok sesangat bila nak ke sekolah. Dah takde nak nangis pun. 


Cuma macam biasa la bebudak, bila nak kejut bangun pagi tu liat sikit la. Tapi bila dah siap mandi etc... semuanya ok. Kenkadang time on d way ke sekolah, kakak ada gak inform DD yang dia ngantok nak tido umah uwan :)


Sekarang ni macam2 lagu yang kakak dah blajar kat skool, siap dah hafal plus dengan aksi-aksi lagi. Antara lagu favourite kakak "i know counting", "twinkle2 little star", "london bridge" dan yang paling DD rasa lagu kelakar lagu time kakak  buat xtvt water play. Pelik n klakar gak lagu "Bukit bergoyang". Kelakar lak lirik lagu ni, sekali dengar macam lagu Shin Chan hehehehehe.....


Antara member baik kakak kat skool, Sharmila, "Dokter", Aishah, Asyraff dan Alia. 


Happy sekarang DD n MM tengok Dina ke skool. :)

3 comments:

atty's said...

alhamdulillah dina dah happy g school ye.mestilah kan..kak dina nak jadik kakak dah .

aiDieNa said...

Hai.. Dina kelas apa kat tadika?? Anak saya sekolah kat tadika yang sama ngan Dina.. nama dia Putri Alyaa Safiah.. :)

Anonymous said...

Dina kelas MUSTANG.
Sama ker dengan Putri Alya Safiah??


DD Dina