Tuesday, October 27, 2009

SELAMAT HARI LAHIR SAYANG MUMMY DAN DADDY

Dina sayang...

Jika saat ini Dina sudah sangat2 besar untuk faham tentang hidup pasti berderai air matakan?

Ujian untuk kita sayang... kita insan terpilih

Dina sayang...

Mummy dan daddy ucapkan HAPPY BIRTHDAY

Moga kakak Dina kuat macam daddy

Moga kakak Dina tabah macam daddy, macam mummy

Moga kakak Dina bila besar nanti boleh jaga daddy dengan mummy


Hari ini kakak dah 3 TAHUN

Kakak Dina dah besar

Kakak Dina selalu cakap..

"Kenapa mummy cry? Mummy jangan la cry. Daddy kat hospital. Dina ada sini jaga mummy ye ye.."

Tak sebutir pun mummy tipu.. itulah pesan Dina tiap saat

Jaga mummy dan daddy sampai akhir hayat kami ye kakak


Kakak Dina... malam nanti kita nyanyi lagu 'epi besday' kakak

Mak Ngah sponsor kek barney..

Tapi kita xkan sambut dengan daddy... daddy kat hospital.

Macam yang kakak cakap

"Daddy sakit... daddy kat hospital... daddy sakit jatuh pintu.."

Moga saat2 kakak saksikan daddy rebah di pintu rumah dan kali kedua rebah di atas kakak sebagai kenangan...

Kita doakan daddy cepat sembuh ya kakak..

Kakak... mummy dan daddy sayang kakak...

Moga jadi anak yang solehah...

Anak yang berjaya di dunia dan di akhirat.

Daddy pasti harapkan yang sama macam mummy....


Dina,
Daddy ucapkan Selamat Hari Jadi ke 3

Maaf sebab malam ni Daddy tak dapat bersama
Mummy & Dina untuk sambut birthday Dina

Daddy & Mummy amat sayangkan Dina
Dina lah segalanya untuk kami berdua

Daddy terharu bila teringatkan Dina & Mummy
Walaupun Dina kecik lagi, tapi Daady tahu Dina
sedih bila tengok Daddy "terjatuh" dan stay kat Hospital

Harapan Daddy, samalah macam mummy,
Daddy harap Dina akan menjadi anak yang solehah
dan berjaya dunia akhirat

Daddy & Mummy
Love you very Much Kakak



4 comments:

zura@iwan said...

Selamat Hari Lahir DINA...

semoga menjadi anak yg solehah..bbkti pada mummy & daddy yer...

mama tisya said...

happy belated busday dina..sorry lmbt wish..smlm bz bangat..smoga dina jd ank yg solehah and kebanggaan mummy & daddy

mummy azfar said...

Happy Belated Birthday Dina... semoga menjadi anak yang ceria, solehah dan setabah papa & mummy dina... Semoga Allah sentiasa melindungi Dina sekeluarga.. amin

CaMaRPuTiH said...

auntie zura, mama tisya & mummy azfar... thanks for the wishes and pray.