Thursday, October 15, 2009

3 Syawal 1430H

Cerita lamakan... nak buat macam manakan... mummy xde masa nak update, nak korek gambo apatah lagi nak bercerita panjang dalam blog si kenit ni.

Ini pun mummy x moh cerita, just letak gambo je tu pun kalo ada yang nak tengok. Cuma nak inform, raya ke-3 Dina balik rumah Tok Nyang. Seronok giler Dina dapat tengok kampung. Dulu balik x faham sangat sekarang balik bukan main lagi dia ke hulu ke hilir dengan sepupu yang ada.

Sekarang ni kalau sebut kampung je sure dia macam ketagih nak balik rumah Nyang.. katanya "Dina nak balik rumah Nyang yang ada fish tu".



Bersiap2 nak bertolak ke kampung tapi singgah open house di Bangi dulu.



Bantal busuk WAJIB bawa ok.


Dh sampai umah Nyang. Anak-beranak sedondon.


Happynyer la dier.


Sign wajib.


Di rumah Tok Long. Tiap kali ke sana mesti amik gambo kat tempat yg sama.


Malam plak sesi halau nyamuk... berasap2 umah Nyang di buatnya.


Nilah keje dier... turun naik tepi kolam ikan.


Aktiviti wajib.. pancing ikan buat lauk.


Ikan baru letak yang dikailnyer...



Hentam jelah labu... Goreng pun sodap!



***End cerita raya***



3 comments:

Yen said...

cha..aku bekenan betul dgn baju ngko n baju dina....tempah ek :)

CaMaRPuTiH said...

Yen:

tempah yang... ko nk gitu? tunggu dpt gegirl ek.

zura@iwan said...

siap bw bantal bucuk yer...

bestnya ada kolam ikan..