Sunday, September 27, 2009

2 Syawal 1430H

Raya kedua tahun ni ke Kuala Selangor semula. Last year x jengah pun sebab last year keadaan banyak x mengizinkan. Ke rumah nenek Wafiq & Jiha di Kuala Selangor kemudian ke rumah awek Auncle Naja di Pasir Panjang. Aih... x kawen lagi dah kunjung-mengunjung... tu dia penangan cinta zaman moden ni. So Auncle Naja, tahun depan Dina & family datang dengan rombongan meminang yek. X manis tau berkunjungan dengan tangan kosong ni... hihihi...

Raya kali ni digital daddy dah mula meragam slow-slow, x caya nnt tengok la gambar En. Cyber-shot amik. Lagi pun usia En. Cyber-shot ni dah tua sangat, dah lama dah berkhidmat dengan daddy walau hakikatnya milik Nek Umi hihihi...

Layankan jela pices2 yg ada. Yang paling penting nak tunjuk gambo baju glamer raya Dina jek. kakaka.... nama pun raya kan sah-sah la kene bergaya. Jangan muntah yer emak-emak... bapak-bapak... abang-abang... kakak-kakak... adik-adik semua yer... Nama pun setahun sekali yer tak? Layanzzz....



Taula Jiha tu cenonit..bukan main dikepitnyer si kenit tu.. ;p


Sepupu-sepupu Dina sebelah daddy



Niat daddy mmg nak focus kat mummy ker? abih gambo org keliling blur.. kikiki



Nek Umi diapit oleh menantu-hantumenantu


Tunggu turn nak kawen jek depa ni kecuali Auncle Boy


Beginilah agaknyer kalau Dina ada adik2 yg lain kot. 3 cukup ker Dina?


Mummy dan Nek Umi yg kekenyangan...



Tidur kepenatan otw balik...



Ni bukti digital daddy yang dah mula meragam! Ke sebab saje nak kenekan Auncle Naja je?




>> sorry la terkecil sgt pixelnyer menyebabkan pices sumer x sharp. kang beso2 lmbt nk upload.

>> daddy jgn mare ek gambo daddy mmg nan ado lgsg.. :p







2 comments:

momguess said...

slamat hari raya
maaf zhir n btin
cantik baju ko!!!!

CaMaRPuTiH said...

selamat hari raya kak...
maaf zahir & batin kot ada la...
baju ku cantik? sbb orgnye pun cantik.. ==> muntah cpt..!