Thursday, February 12, 2009

Need New!

Actually mummy tak sure nak put this entry in mummy's blog or Dina's blog tp memandangkan semuanya berkenaan dengan Dina so mummy rasa citer dalam blog Dina lagi ok.

Lately neh bila nak pi jalan-jalan jek, mummy perasan that Dina always used the same outfit, dress etc. Sumernyer dari koleksi pakaian hari raya ri tu. Time nak pi wedding mummy's frenz ri tuh jek mummy sarungkan Dina new pumpkin dress. Memang kembang betul tapi dress tuh besau lagi la sebab saiz tuk budak 3 tahun.

Suar Dina byk yg takleh nk pakai dah. Ada yg dah singkat. Tapi suar neh payah sket nak beli sebab pinggang Dina tersangatla halus. So mummy plan nk spend some for Dina's new outfit from online shoppingla. I loike! Naper ntah lagi suker online dr pi kat kompleks....

Mummy nak beli yg nila...
Smocking dress match with legging pants..


SMOCKED GIRLS JUMPING ROPE BISHOP DRESS
*Yang neh takleh beli coz mahal giler... RM100+++. Tapi design dia akan mummy ikut exactly bila jumpa cotton yg cantik.


Top ni ble pakai bila jalan memalam.. dari koleksi Disney

Sleeveless Yolk Dress... matured sket design ni tuk Dina.
ada lagi............... sat tgh cari lagi nnt update plak.













1 comment:

[-suziey-] said...

bby gurl..more to shopping..mcm2 nama baju..utk my aQeel..shirt n pants je laaa....