Sunday, November 01, 2009

Dina's 3rd celebration


Tanggal 27hb Oktober 2009, Dina diraikan sempena hari lahirnya yang ke-3. Ikut perancangan awal nak sambut birthday Dina on 1st Nov. 09 tapi tak sangka apa yang dirancang tak berlaku.

Mummy try juga nak celebrate birthday Dina dan tak sangka melalui YM dengan Mak Ngah, a day before Dina's birthday Mak Ngah kata dia nak sponsor kek nak juga suruh mummy celebrate birthday Dina. Mak Ngah nak Dina celebrate juga... kesian kat Dina at least buat ala kadar pun dah memadai.

Jadinya mummy dan daddy teruskan juga plan mummy tuk celebrate besday Dina even daddy still kat hospital lagi. Dah rezeki Dina macam tu... kita jalani je apa yang adakan sayang. Daddy pun tak minta ni semua terjadi.

Mummy order bihun goreng dan roti jala dari Mak Su dan tak sangka Cik Nonie pula belikan KFC. Daripada biasa2 aje berubah jadi meriah jugala. Oklah sekadar nak sambut, nak beritahu Dina yang dia dah pun 3 tahun.



Kek ni Mak Ngah sponsor... mekasih Mak Ngah...
ada ubi ada bataskan... hihihi... mummy akan ingat...



Punyerlah tak sabar nak tiup dan potong kek.
Maklumla time ni kakak Dina dah besar, dah faham.



Punyerlah happy bila orang semua nyanyi lagu birthday untuk dia.
Semuanya Mak Ngah yang handle, mummy tengok2 je... terharu sangat!

Beria-ia nak dipotongnya kek tu... excited sangat.
Sorry sayang... ni je yang terbaik untuk mu.



Atok baca doa dulu before kita makan-makan


Nie je yang ada... Auntie Azie n family, Cik Nonie n hubby,
Mak Ngah n family, Pak Cu (Mak Su tunggu Irfan bangun tidur),
Pak Cik Ucop dan Mak Lang n hubby (datang lambat sket).



Nie je menu yang ada... ini pun dah banyak. Terima kasih semua...


Kakak Dina... tahun lepas dan tahun ni memang x sambut besday kakak secara well organize. Maaf sayang! Insyaallah... tahun depan kita harap dapat sambut dengan lebih meriahkan. Sekadar nak gembirakan kakak... Bila kakak Dina happy... mummy dan daddy lagilah happy.

Moga dah besar nanti kakak Dina menjadi orang yangberjaya...


2 comments:

zura@iwan said...

ok la tu celebrate gk besday Dina yer...tu pon dh berhrga bg Dina, nnti dier besar tgk blog ni dier phm.

CaMaRPuTiH said...

auntie zura...

alhamdulillah masih ada yg sayang dan sanggup meng'happy'kan Dina walau mummy dan daddy tgh huru-hara.