Thursday, January 29, 2009

Day 3 (way back to KL)

Hari Ke 3 (27 Jan 2009 - Tuesday)

Hari last di Lumut, paginya kami semua breakfast di Hotel, hari ni kurang skit bz kat cafe maybe sebab kami turun lewat skit kot. Pilihan makanan masih lagi sama macam a day before, takde perubahan pun. Kiranya bab makan kat Swiss Garden ni memang fail, tak setaraf dengan status 4 bintang pluss regenyer yang mahal.

Lepas breakfast, terus bawak Dina ke swimming pool. Xcited lak Dina nak swimming skrg ni. Kiranya dah berani la skit nak lompat2 trus ke pool.

Lebih kurang jam 12.30pm, kami semua check out. Perjalanan balik ke KL kali ni menggunakan jalan Lumut-Bidor-Plus Highway.

Kami semua lunch di Teluk Intan. Sempatlah juga bergambar kat tepi menara conding teluk intan. Kagum gak tengok kesengettan menara condong ni.

Perjalanan dari Teluk Intan ke Bidor smooth, cuma banyak kereta skit. Maklumlah cuti perayaan CNY. PLUS pun a bit jem.

Kami semua selamat sampai kat rumah lebih kurang jam 7petang.


2 comments:

[-suziey-] said...

nape ko pn bdiri condong cam tower tuh..ekekeek:D

CaMaRPuTiH said...

nak seiringla... baru nampak berdiri sama condong... ekekek....